Amuserend hok ๐ŸŒš is looking for Discord Helpers

  • Amuserend hok ๐ŸŒš

    Amuserend hok ๐ŸŒš

  • Helpers 116
  • Online members: 13

  • Contact On Discord
How to get the job?

You must join the server by pressing the button "Join the server" above and contact the staff, or the user that made the staff listing.


Share your feeling

Introduction

Momenteel Hok helpers gezocht, join de server voor meer informatie. In de "Long Description" staat meer info over de rol Hok helper en de regels als staff.


Description

Taken als Hok helper: Als Hok helper moet je er voor zorgen dat mensen zich aan de regels houden, als ze dat niet doen moet je een Hok moderator, Hok admin of Hok eigenaar vragen om deze persoon te bannen als ze 3 keer de regels verbroken hebben. Is er geen andere staf online? Dan mag je deze member kicken uit de server. In een call kan je mensen muten, deafen, slepen of disconnecten. Ook help je members door tickets te behandelen. Kan je de ticket niet verder behandelen? Ping dan een Hok moderator, Hok admin of Hok eigenaar. Vind jij jezelf geschikt om Hok helper te worden? Schrijf je dan in als Hok helper. Regels voor het staff team De regels voor dit staff team zijn in principe dezelfde regels als de regels die in โ‹ฎโ”ƒregels staan. Voor staff gelden deze regels nog meer i.v.m. de voorbeeldfunctie. Ik ga niet akkoord met het zeuren om een hogere rank binnen het staff team en wil graag dat wat er binnen het team besproken wordt ook binnen het team blijft. Dus de extra regels zijn: [Regel 1] Regels extra goed volgen i.v.m. de voorbeeldfunctie. [Regel 2] Niet zeuren om een hogere rank binnen het staff team. [Regel 3] Wat binnen het team wordt besproken blijft binnen het team. [Regel 4] Graag formeel typen bij de tickets. Graag met hoofdletters, punten en kommaโ€™s. [Regel 5] Niet mensen kicken, bannen, muten en deafen zonder reden.